dilluns, 2 de juny del 2008

Geli-solucions


No deixen de sorprendre’m, sembla que ho fan expressament, cada dia en foten una, com a mínim.

Acabo de llegir en un diari digital que la consellera Geli ha proposat al ministre de sanitat, Bernat Sòria, de contractar metges estrangers, principalment d’Argentina, Colòmbia i Equador, encara que no tinguin el títol homologat, ja que en manquen durant tot l’any i s’agreuja durant l’estiu per l’increment de la població.

El primer que em ve al cap es que no tenim metges del país? Doncs sembla que no els suficients ja que molts han de sortir a fora, on els deuen valorar, tractar i pagar millor. I la solució es importar-ne de fora sense l’homologació del títol? Si no recordo malament aquí et demanen un 7 per poder estudiar medicina. Es a dir, primer posen el llistó a una mida i després hi deixen passar per sota? No serà que en lloc de faltar metges sobren pacients?

Senyora Geli sempre hem de mirar endavant, no pot ser que com a mínim pel mateix preu –oi que ara la tributació a la Sanitat no és inferior?- ens donin un servei pitjor. Si realment hem de fer venir gent de fora, primer esgotem les possibilitats dels de casa, i si ni així no n’hi ha prou, carai, que la seva titulació sigui homologada i garantida, que amb les coses de menjar i la salut no s’hi juga!!!!! Ah, i no entro en temes “secundaris” com poden ser el tracte, les costums o l’idioma.

Un consell: faci com el seu company Baltasar, resi una oració a la Moreneta, potser a vostè també se l’hi arregla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El problema que tenim amb la manca de professionals sanitaris és totalment comparable amb la manca d'aigua, la possible marxa de Pirelli, la manca de recursos socials i molts altres temes.
Els politics no acostumen a tenir una visio estratègica a 15 o 20 anys vista. El seu objectiu no arriba ni a quatre anys, sino a 3 i mig, perquè els darrers 6 mesos de tota legislatura son per fer inauguracions.
I ara tenim problemes importants fruit de mirar només pel dia a dia. Hi ha una dita que diu " Comida para hoy, hambre para mañana" i amb això ens estem trobant.

Esperem que el tema de Pirelli, que tambe el tenim molt proper, acabi bé i s'ubiqui a Sant Joan o a al Bages. Els 20 anys de govern de PSC + ICV només han estat dirigits a construir (diner fàcil per l'ajuntament) però mai, si, ho heu entes bé, mai han fet res per portar treball al poble. Sort per això que Sant Joan està amb els Drets Humans . Això ho arregla tot... despres de portar un ciri a Montserrat quan no plou